Interessante vakantiewebsites

Op deze pagina tref je een overzicht van andere interessante websites met als thema vakantie.


Wellness Hotels en Resorts

Hotels met wellness worden steeds populairder en dat is volkomen terecht. Het is namelijk heerlijk ontspannend om tijdens je vakantie in een hotel gebruik te maken van bijvoorbeeld een sauna, een zwembad, diverse Turkse stoombaden of een bubbelbad. Wij hebben een overzicht gemaakt van de mooiste spa- en wellnesshotels. in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Italië.

All inclusive Hotels en Resorts

Steeds meer mensen kiezen voor een hotel met de all inclusive formule. Hoe fijn wordt een vakantie als alles is inbegrepen zoals eten, drinken en de lekkerste cocktails. Het wordt dan gegarandeerd een zorgeloze vakantie. Gelukkig staan niet alleen in Turkije all inclusive hotels maar kun je tegenwoordig bijna overal in Europa een dergelijk resort boeken zelfs in Nederland en Duitsland. Bekijk ons overzicht van de beste all inclusive hotels.

Vakantie naar de Griekse Eilanden

De Griekse Eilanden zijn prachtig en zeer divers. Van de 2000 Griekse Eilanden zijn er slechts 200 bewoond. Het is in ieder geval een topbestemming voor een heerlijke strandvakantie voor het hele gezin. Populaire eilanden zijn bijvoorbeeld: Kreta, Kos, Samos, Rhodos, Zakynthos en Corfu. Bekijk onze informatieve website over de Griekse Eilanden.

Vakantie naar de Malediven

De Malediven bestaan uit een aantal droomeilanden met de mooiste standen van de wereld. Iedereen wil op vakantie naar de Malediven! Het is tevens een populaire vakantiebestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis. Gelukkig is het niet meer zo duur als vroeger om naar de Malediven op vakantie te gaan. Wil je meer weten over deze fantastische eilandengroep? Bezoek dan zeker onze website Vakantie naar de Malediven met veel informatie en tips!

Vakantie naar Japan

In Japan gaat alles anders dan dat wij gewend zijn en dat maakt dit onder andere een interessante vakantiebestemming. Japan is een prachtig land met een fantastische cultuur. Bezoek jij ook de steden zoals Tokyo, Kyoto en Hiroshima? Of bezoek het natuurgebied de Hakone wat dichtbij de wereldstad Tokio ligt. Meer informatie met veel persoonlijke tips op onze site: Japan Vakantie!