Vakantiehuis met privé zwembad

De mooiste vakantiehuizen voor jouw droomvakantie!

Veelgestelde vragen

Op deze pagina tref je de veelgestelde vragen over het gebruik van deze website.

Wat is het doel van de website 'Vakantiehuis met privé zwembad'?

Op deze website tref je een selectie van de mooiste vakantiewoningen met privé zwembad zodat je gemakkelijker een goede keuze kunt maken om een dergelijke vakantievilla te huren.

Wij selecteren deze huizen bij verschillende betrouwbare aanbieders zoals VillaXL, Novasol, AanZee, Roompot, Belvilla, TopicTravel, TUI, Tritt en Heerlijkehuisjes.nl.

Kun je op deze site direct een huisje met zwembad boeken?

Nee dat is niet mogelijk. Je kunt wel direct doorklikken naar de website van één van onze partners om de vakantiewoning van jouw keuze direct te boeken.

Kloppen de prijzen van de vakantiewoningen op deze website?

De prijzen van de huizen op deze website staan er ter indicatie op en kunnen dus afwijken van de daadwerkelijke prijzen. Op de website van de aanbieder tref je de actuele prijs. Overigens controleren wij wel regelmatig de prijzen op deze site.

Staan er op deze site alleen vakantiehuizen met privé zwembad?

De meeste woningen op deze site hebben een privé zwembad maar er staan ook diverse vakantieparken op zonder privé zwembad. Deze parken hebben dan fraaie gedeelde zwembaden. Uiteraard wordt dat dan duidelijk aangegeven.

Overigens staan er op deze site ook prachtige vakantieparken - met name in Zuid-Frankrijk - waar de woningen wel allemaal een privé zwembad hebben.

In welke landen staan de vakantiewoningen met zwembad?

Momenteel staan er vakantiehuizen op deze site uit de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Kroatië en Tsjechië. In een later stadium zullen er nog meer landen toegevoegd worden.